Skip to main content

Asiakaspalvelumme aukioloajat sekä asiakaskäynnit

Suljemme koronatilanteen vuoksi toimistomme asiakaskäynneiltä toistaiseksi. Avaimien hausta huoltokäyntejä varten on sovittava etukäteen soittamalla vaihteeseemme 029 1700 660 tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info@uniko.fi

Palvelemme aukioloaikojemme mukaisesti puhelimessa ja sähköpostilla.

Näillä toimenpiteillä pyrimme varmistamaan sen, että henkilökuntamme säilyy terveenä sekä pystymme hoitamaan työmme ilman katkoja. Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 9 – 16.

Muutoin hoidamme vain välttämättömät, ennalta sovitut tapaamiset ja kokoukset.

Varaathan etukäteen tapaamisajan, mikäli asian hoito vaatii käyntiä toimistolla. Toimistojemme henkilökunta on osittain etätyössä.


Covid 19-tilanne ja sen vaikutus tuleviin taloyhtiön kokouksiin

Koronavirustilanne on pahentunut Suomessa ja erityisesti Varsinais-Suomessa. Ilmaantuvuusluku Varsinais-Suomessa (per 26.1.2021) on 100,3 mikä on korkeampi kuin koko maan ilmaantuvuus luku 71,8.

Aluehallintovirasto on rajannut sisätiloissa pidettävien kokousten henkilömäärän enintään kymmeneen henkilöön. Tämän johdosta Uniko-Isännöintipalvelut Oy on päättänyt seuraavista käytännön toimenpiteistä isännöintiin liittyvissä asioissa.


Hallituksen kokoukset

Hallituksen kokoukset pyritään ensisijaisesti järjestämään sähköisesti etäkokouksena hyödyntäen Microsoft Teams-sovellusta. Kutsu kokoukseen toimitetaan sähköpostilinkillä. Taloyhtiön isännöitsijä toimittaa kokousaineiston sähköisesti ennen kokousta. Samalla annetaan ohjeet, miten kokoukseen voi osallistua. Taloyhtiön oma isännöitsijä on yhteydessä hallitukseen asian tiimoilta.


Tulevat yhtiökokoukset

Kevään yhtiökokoukset pyritään pitämään normaalissa aikataulussa. Lähtökohtaisesti, mikäli yhtiökokouksessa käsitellään ainoastaan lakisääteiset asiat ja päätetään niistä, osakkaita suositellaan joko osallistumaan kokoukseen etänä tai jäämään tarvittaessa pois kokouksesta. Osakas voi myös toimittaa valtakirjan toiselle osakkaalle, joka osallistuu etänä yhtiökokoukseen.

Yhtiökokousta ei voi järjestää kokonaisuudessaan teknisten apuvälineiden avulla, vaan taloyhtiön on aina järjestettävä myös ”perinteinen yhtiökokous”. Tämä voidaan toteuttaa siten, että fyysisesti kokouspaikalla on läsnä esimerkiksi hallituksen puheenjohtaja ja tarvittaessa isännöitsijä, muiden hallituksen jäsenten sekä osakkaiden osallistuessa yhtiökokoukseen etänä. Etäosallistumisesta ilmoitetaan aina yhtiökokouskutsun yhteydessä.

Asunto-osakeyhtiölaki sallii etäosallistumisen yhtiökokoukseen, kunhan lain edellyttämät vaatimukset täyttyvät. Ellei yhtiöjärjestyksessä ole kielletty etäosallistumista, hallitus voi päättää etäyhteyden käyttämisestä.

Uniko-Isännöintipalvelut Oy suosittelee vahvasti tulevien hallituksen kokousten sekä varsinaisten yhtiökokousten osalta niiden pitämistä etäosallistumismahdollisuuksia hyväksikäyttäen. 


Maskien käyttö

Uniko-Isännöintipalvelut Oy on päättänyt, että kaikissa taloyhtiöiden kokouksissa tulee käyttää kasvomaskeja STM:n ja THL:n suositusten mukaisesti. Mikäli osakkaalla ei ole kokoukseen tullessaan omaa maskia, tarjoaa Uniko-Isännöintipalvelut Oy kasvomaskin


Asumisinfon käyttö

Mikäli yhtiössänne on käytössä Asumisinfo-palvelu ja sait tämän viestin paperisena versiona, mutta haluaisit taloyhtiöpostin jatkossa sähköisesti à kirjaudu Asumisinfo-palveluun ja omiin tietoihisi ja valitse, että sinulle saa lähettää tiedotteet ja asiakirjat sähköpostitse. Näin varmistat, että jatkossa taloyhtiön tiedotteet sekä yhtiökokouskutsut toimitetaan sinulle sähköisesti ja samalla säästämme luontoa ja taloyhtiön kassaa.

Mikäli olet kadottanut tunnuksesi, niin olethan yhteydessä kiinteistösihteereihimme. Meidät tavoitat joko sähköpostilla info@uniko.fi tai puhelimitse numerossa 029 1700 660.

 

Hyvää alkanutta vuotta!


Ystävällisin terveisin,

Pauli Ratu
toimitusjohtaja
puh. 029 1700 661
e-mail : pauli.ratu@uniko.fi
Uniko-Isännöintipalvelut Oy